שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

15/03/2001 | 21:55 | מאת: רותי

ד"ר קיציס שלום, בעלי עבר בשנה האחרונה 4 התקפי לב ו-6 צינתורים והרחבות עם בלון והחדרת 3 סטנדים. כיום הוא מטופל במספר תרופות: קומדין, טיקלידיל, אספרין(325) ,טריטייס, חומצה פולית, קונקור, לפיטור 20 מ"ג, גסטרו 40 . השבוע הוא פרץ דיסק בחוליה C6 וסובל מכאבים עזים. משכך הכאבים אופטלגין לא עוזר. באיזה משכך כאבים מותר לו להשתמש? והאם מותרת הזרקת זריקת קורטיזון? האורטופד שאליו פנינו אינו מכיר את כל התרופות שבעלי נוטל . (לרוע מזלו של בעלי הקרדיולוג יצא לכנס בחו"ל ורופאת המשפחה בחופשה) אודה לך מראש על העזרה.

16/03/2001 | 23:20 | מאת: ד"ר אילן קיציס

כן. אין שום מניעה שיטופל זמנית בזריקות קורטיזון. וגם משכחי כאבים אחרים - הכל על פי הצורך... כל עוד זה לא נמשך הרבה מאוד זמן תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה