הולטר קצב לב 24 שעות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/07/2017 | 08:47 | מאת: גלית

לאחרןנה יש לי דפיקות לב מהירות. ביצעתי הולטר קצב לב 24 שעות. התוצאות קצב סינוס ממוצע 69. הכי נמוך 42 הכי גבוה 134. פעימות חדריות 157 בודדים בפיזור הומוגני ירידה בלילה. פעימות על חדריות 10 בפיזור הומוגני. ללא שינויי הולכה או שינויי st. מה המשמעות? זה מסוכן? זה פתיר? מה הדחיפות להגיע לקרדיולוג?

08/07/2017 | 16:55 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, מדבור בכמות קטנה מאוד של פעימות מוקדמות. על פי רוב מימצא ללא ממשעות. פנה נא לבדיקת רופא מפנה עם כל התרישמי אקג המצורפים. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה