לב ועוד תופעות מתלוות תודה לעונים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/06/2017 | 22:54 | מאת: אבגד123

שלום- אני מזה 3 חודשים סובל משינוי באורח החיים שלי שמלווה בדפיקות לב מהירות ובאות במצבים בלתי הגיונים שאני קם מהמיטה או אפילו מסתובב שאני שוכב עולה מדרגה ובנוסף לכך כאשר זה קורה הבטן שלי זזה קופצת באותו הקצב וגם החזה זז אותו הדבר בעת דפיקות הלב , בנוסף לכך יש לי יציאות לפעמים שלשולים ואם לא צואה נמרחת לא כרגיל, גם משהו ששמתי לב בזמן האחרון דברים נרדמים לי רגל יד בתנוחה שנראה לי שלא אמור לקרות בנוסף לכל זה הראייה שלי לא 100 אחוז מטושטשת בקושי יכול להיות בפלאפון או טלויזיה ועוד על כך גם סחרחורות יש לי הרגה שאני מבולבל ואני בעל זיכרון טוב ,וכאבים חזקים מעל העיניים צינון שלא עובר גם לאורך ה-3 חודשיים כמו כל התסמינים האלה לאורך התקופה . הלכתי לרופאים שהמליצו לי והכל תקין אני יודע שזה טוב אבל זה לא עובר אני חייב כיוון ספיציפי .סליחה על המלל הגדול תודה לעונים.

18/06/2017 | 22:55 | מאת: אבגד123

בן 17.

18/06/2017 | 22:56 | מאת: אבגד123

התופעה זו התחילה בעת שיעור ספורט שפתאום היה לי כאבים חזקים מאוד בבטן וטשטוש .

24/06/2017 | 15:59 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יש להיבדק ולשוחח עם הרופא בעת ביקור. כמעט בלתי אפשרי לסמן כיוון בלי בידקה ושיחה

מנהל פורום קרדיולוגיה