פענוח בדיקה אקו לב .......

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/06/2017 | 10:02 | מאת: סיוון

שלום אני בת 45..עשיתי אקו לב למטרת טיפולי פיריון. האם התוצאות נראות סבירות או שעליי להיות במעקב: מסתמים : מסתם מיטרלי :אי ספיקה מינימלית מסתם אאורטלי :תקין, בעל שלושה עלים מסתם טריקוספידלי :אי ספיקה קלה מסתם פולמונרי : תקין סיכום : NORMAL LEFT VENTRICULAR SIZE AND SYSTOLIC FUNCTION NORMAL RIGHT VENTRICULAR SIZE AND SYSTOLIC FUNCTION MILD TRICUSPID REGURGITATION, TIG - 17 MMHG IVC אינו מורחב עם תמט רספירטורי תקין אודה לתשובתך כי אני ממש לחוצה מהאי ספיקה המצויין.

17/06/2017 | 16:03 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. בהתייחס לנכתב בפניתך מדובר במימצאים בגדר נורמה. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה