דו"ח פיענוח הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

11/06/2017 | 19:48 | מאת: Amir

שלום, אני בן 40, להלן תוצאות בדיקת הולטר שביצעתי, אודה לך על התייחסותך: סינוס - מהירות מינימלית 37 לדקה, מקסימלית - 128 לדקה, ממוצעת - 59 לדקה נצפו סה"כ 1 VPC'S בודדים במשך הבדיקה נצפו 2 APC'S בודדים במשך הבדיקה נצפו אירועים של LEFT ATRIAL RHYHM לסירוגין תבנית QRS מתאימה ל -BBB בשעות הלילה והבוקר נצפו קטעי סינוס בריקרדיה במהירות מינימאלית של 37 לדקה נצפו קטעי סינוס אריתמיה בשעות הלילה

17/06/2017 | 16:10 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה לע פנייתך. לא תקין - left atrial rhythm. מבנה bbb. נא לגשת לקרדיולוג. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה