דופק מהיר ומה הסיבות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/06/2017 | 11:07 | מאת: אנה

שלום דר, מאז ומתמיד אני עם דופק מהיר בסביבות 100 בדצמבר עברתי ניתוח והדופק בזמן הניתוח הגיע ל 140 , לאחר הניתוח ירד ל 100 , אקו לב ואקג תקינים חודש הבא עושה הולטר 24 שעות, אני בת 54 לא מעשנת , בלוטת התריס תקינה , האם במידה וההולטר גם תקין יש טיפול לדופק מהיר ? ואם כן מהו? ומה הסיבה שיש דופק מהיר?

10/06/2017 | 13:23 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך יש לבצע הערכה מאלה אצל קרידולוג מומחה בהפרעת קצב לב. בין הסיבות הלא לבביות - הפרעה בבלוטת התריס - שנללה להבנתי. אנמיה מסוגים שונים עלולה לגרום לדופק מהיר גם בברכה, דר׳ דדשב

10/06/2017 | 13:24 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, הסביות הן רבות לבביות ולא לבביות. יש לגשת להערכה אצל קרידולוג - אלקטרופיזיולוג - מומחה להפרעת קצב לב. בין הסביות אחרות לא לבבית - הפרעה בתפקוד בלוטת התריס, אני מבין שנשלל אצלך, אנמיה מסוגים שונים, מחלות רבות אחרות סיסטמיות. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה