בירור לגבי נערה בת 18

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/05/2017 | 08:10 | מאת: רונית

לבתי גילו הפרעות קצב לפני 7 חודשים.טכיקרדיה עלייתית.ניסתה 5 סוגים של תרופות אך שום תרופה לא עזרה.ההפרעות קצב מתלוות עם התעלפויות.סיבובי ראש ועעיפות מרובה.בלי אנרגיה כלל. ניסו אבלציה אך לא הצליחו לגרום להפרעות קצב ולא יודעים איפה המוקד נמצא. אושפזה בבית חולים עקב ברדיקרדיה של 38. חזרו שוב על הולטר ואז יצא טכיקרדיה עד 200 לדקה. איבדנו כבר תקווה מה עושים במצב כזה האם

27/05/2017 | 13:11 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. חוזרים בהקדם האפשרי לטיפול אצל קרדיולוג מטפל או בבית חולים - מומחה בנושא של הפרעות קצב לב. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה