כאבים בחזה בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/05/2017 | 13:10 | מאת: טלי

שלום רב בת 26 יש לי אוושה תמימה. מאז גיל 12 סובלת מתופעה מוזרה שבעת התרגשות או רגשות שליילים סובלת מכאבים חזקים בחזה. כל תזוזה קטנה מגבירה אותם אפילו נשימה. הם עוברים אחרי כמה דקות. הלכתי למיון לפני כחמש שנים אחרי שפעם אחת הם לוו בכאבים בכתף. אחרי בדיקות דם ואקג שוחררתי הביתה בלי שום אבחנה. לאחרונה נחשפתי דרך חברה לqt הקצר. כבר התרגלתי לכאבים (תדירותם אינה גבוהה) אבל הייתי רוצה לשמוע דעה נוספת או לפחות איזה בדיקות כדי לי לבקש מרופא המשפחה. תודה

05/05/2017 | 22:21 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. רוב הסיכויים שלא מדובר בבעית לב. למעון הסדר בטוב ניתן לבצע הערכה מסודרת אצל קרדיולוג. נא לגשת. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה