דופק נורא מהיר אחרי אוכל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/05/2017 | 12:42 | מאת: אווה

היי, בת 25. כבר למעלה מ5-6 סובלת מתופעה מעצבנת ולא נעימה של דופק נורא מהיר אחרי אוכל. מגיע ל140 בהתקף קשה. זה קורה רק אחרי האוכל למשך 15-20 דק ומפסיק בעיקר אחרי שתייה של כמה כוסות תה. הייתי אצל רופא גסטרו שטען שאני אמורה ללמוד ״לחיות עם זה״ לא ברור לי מה האמירה הזו. אבל יכול להיות שזה נובע מבעיה לבבית? יש איזשהי בעיה לבבית שמורגשת אחרי אוכל? אני אובדת עצות😩

05/05/2017 | 22:22 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. יש לבצע הערכה אצל קרדיולוג. ייתכן ומדובר בהפרעת קצב לב המצריכה טיפול. בברכה, דר׳ דדשב

06/05/2017 | 12:18 | מאת: אווה

ביצעתי לפני כמה שנים בדיקות בגלל אותן תלונות...אקו לב, הולטר לב (פעמיים), מבחן מאמץ וכולם יצאו תקינים.

06/05/2017 | 17:03 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

תודה. יש לחזור להערכה מלאה אצל קרידולוג. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה