שאלות לפני אבלציה בלב.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

14/04/2017 | 22:44 | מאת: נ.ק

שלום. שתי שאלות ברשותך, 1. אני עתידה לעבור אבלציה בלה בשל הפרעות קצב. לפי מה שאמר הרופא הצנתר יוחדר מהמפשעה, האם זה אומר ברגל? היכן בדיוק מוכנס הצנתר? 2. יש לי קעקוע גדול בבטן תחתונה על צלקת של מתיחת בטן, האם זה מהווה בעייתיטת בתהליך האבלציה? מבחינת מיכשור? החדרת הצנתר וכו? תודה ורק בריאות

15/04/2017 | 16:48 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. 1. כן מפשעה זה באיזור רגל...... 2. לא עש לשוחח עם הרופא המצנתר לפני הפעולה ולברר עמו את כל היבטי הפעולה. בכל מקרה לפני פעולה מתבצעת שיחה עם המטופל המטופל חותם על טופס הסכמה. בברכה, דר׳ דדשב

15/04/2017 | 16:52 | מאת: נ.ק

תודה :-) רק בריאות לכולם

16/04/2017 | 19:39 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

נכון. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה