צינטור עם קראטנין גבוה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/04/2017 | 14:26 | מאת: איתן

שלום. לפני כשנה עברתי שני צינטורים בהפרשים של שישה חודשים קיבלתי כמות של נוזלים בצינטור השני.לפני כשלושה חודשים הקראטנין שלי היה 1.6 היום הוא 1.5.שאלתי במידה ואצטרך צינטור נוסף מקווה מאוד שלא האם תהיה לי בעיה לבצע צינטור נוסף.נ.ב אני בן 71.5.תודה.

08/04/2017 | 15:09 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. כל מקרה לגופו. במידה ותצטרך לעבור צינתור נוסף החלטה לגבי התערבות צריכה להתקבל משותף בין קרידולוג לנפרולוג ובהתאם לנסיבות קליניות אחרות. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה