anti cardiolipin antibody

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

13/03/2001 | 16:55 | מאת: anat

hi doctir pleas tale me what is it and if is dengerous dr pleas answer my question sincierly anat

13/03/2001 | 20:42 | מאת: ד"ר אילן קיציס

נוגדנים מסוג זה הם חלק ממצאים אשר יכולים לבטא מצב של נטיה לקרישיות יתר. חולים עם קרישיות יתר נוטים לפתח (לפעמים), טרומבוזות בורידים ולעיתים נדירות יותר גם בעורקים שונים. בכל אופן, לכשעצמו לממצא זה לבדו אין ערך רב. מאידך, אם קיימים עוד ממצאים התומכים במצב של קרישיות יתר וגם יש סיפור של טרומבוזות בעבר - חולים אלו צריכים להיות במעקב המטולוג המתמחה בקרישיות תודה על תשומת הלב

13/03/2001 | 21:34 | מאת: anat

hi once again dr first thank you you bake to me i wont to know what is that trombozot and if is dangerous thank you again anat

מנהל פורום קרדיולוגיה