שאלה לגבי HIGH TAKE OFF

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/02/2017 | 19:35 | מאת: אסי

שלום ד"ר. אני גבר בריא בן 32. הבנתי לגבי תבנית HIGH TAKE OFF/ Early Repolarization, שיש סוגים שנחשבים תקינים, ויש סוגים אחרים שהם יותר בעייתיים. מצרף להלן קישור לתרשים אקג עדכני (הדופק היה מהיר כי הייתי בהתקף פאניקה). מבקש לדעת האם בכלל זה נראה כמו תבנית HIGH TAKE OFF/ Early Repolarization, ובמידה וכן, האם זה נראה מהסוג הלא מדאיג בכלל, ונורמלי לחלוטין? להלן הקישור: https://ibb.co/cKETiv נ.ב התבנית הזו לא חדשה אצלי.

24/02/2017 | 18:41 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לצערי לא הצלחנו לפתוח את הקישור המצ״ב. פ]נה נא לקרידולוג עם תרשים זה. תודה.

מנהל פורום קרדיולוגיה