מום במסתם מלידה. דפיקות לב חזקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

21/02/2017 | 22:08 | מאת: יוסף משה

שלום. בין 53 באקו נמדד מפל לחצים גבוה על המסתם האורטלי. חדר שמאל אינו מורחב התכווצותו בטווח התחתון של הנורמה. EF 55% בנוכחות AR משמעותי. הפרעה ברלקסציה של החדר השמאלי דרגה 1. אי ספיקה בנונית עד קשה. שבוע אחרי האקו התחילו לי דפיקות לב חזקות מאוד דופק גבוהה גם במנוחה. בהולטר 24 שעות הפרעות חדרות PVC'S בכמות מעטה 48 בהקלטה , צמד בודד. הפרעות קצב על חדריות APC'S בכמות נדירה 20 בהקלטה.. (יכול להיות שאני בהדחקה שהכל בסדר )למעט עיקצוצים בחזה ולאור בעית המסתמים שלי האם זה מסוכן . הדפיקות ממש מורגשות בוושט ובבית החזה

24/02/2017 | 18:47 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

עליך לגשת לקרדיולוג בהקדם עם תוצואת של כל הבידוקת על מנת לקלב החלטה באשר להמשך טיפול. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה