א.ק.ג בצום היום בבוקר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/02/2017 | 10:56 | מאת: מירב

שלום רב, הבוקר ביצעתי בדיקת א.ק.ג כשהייתי בצום בגלל בדיקות דם אני סובלת לאחרונה מחרדות ועוברת קשיים רגשיים במשפחה בת 43 בד"כ בריאה הבדיקה נעשתה ב8 שעה לאחר שהתעוררתי והייתי בצום מאתמולך בצהריים , יצא שינוי מבדיקה קודמת שינויי רפולריזציה בלתי ספציפיים sinus bradycardia יש לציין שתמיד בבוקר כבר 14 שנה אני יודעת שאני קמה שהדופק נמוך מתחת ל 60 עד בהיסטריה עכשיו ..אפילו שאמרו שכנראה אין לזה משמעות אני מבצעת הליכות פעמיים בשבוע. אשמח לתשובה האם לצרף תרשים???

11/02/2017 | 12:48 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. אינני רואה בעיה כל שהי... מה כ״כ מטריד אותך? בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה