תוצאת מיפוי לב במאמץ שבעלי עשה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

05/02/2017 | 21:02 | מאת: חני

בעלי עבר צינתור לפני 3 שנים .. מצאו עורק ראשי סתום 95% עכשיו עשה מיפוי במאמץ. רשום אסכמיה בחומרה בינונית קשה באיזור אנפרו לטרלי שלא הודגמה במיפוי הקודם. אין עדות למחלה אסכמית פעילה באיזורים אחרים או לאוטם בגודל משמעותי בכל האיזורים. ב gated spect תפקודו הגלובלי והאזורי של החדר השמאלי תקין במנוחנ ולאחר הסטרס. אודה לתשובה. תודה. חני.

11/02/2017 | 12:39 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. תשובה לא תקינה באופן מובהק. עליו לגשת מייד לקרדיולוג. קרוב לוודאי יהיה צורך בצינתור כלילי. בברכה, דר׳ דדשב

11/02/2017 | 16:22 | מאת: חני

אכן עבר צינתור. תודה

11/02/2017 | 17:01 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בברכה.

מנהל פורום קרדיולוגיה