אקו.........;...........

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/01/2017 | 23:24 | מאת: שיר

שלום, בעבר אובחן אצלי אוושה בלב, היום לאחר הרבה שנים ביצעתי אקו לב ויש אי ספיקה קלה וקושי ניכר בביצוע הבדיקה עקב שתלי סיליקון בשדיים. 2. אני בת 28 לא מעשנת ומצב בריאותי תקין, האם אי ספיקה קלה זהו דבר חמור דורש טיפול? (למרות שאגש לרופא אני שואלת) 2. מה עושים כשיש כושי בבדיקה עקב שתלים?

04/02/2017 | 16:01 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. 1. דבר כמעט זניח. רק למעקב. 2. יש צורות הדמייה שונות אחרות, השאלה היא מה התמונה הקלנית.....וההמלצה של רופא קרדיולוג. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה