הפרעות קצב הלב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/01/2017 | 20:03 | מאת: בת 30

שלום רב, לפני חודשיים הייתי מרגישה אחת ל יום או יומיים הפרעה בקצב הלב.. עכשיו בתקופה האחרונה אני מרגישה כמה פעמים במהלך היום שיש לי הפרעות בקצב הלב, מרגישה כמו שהלב רועד לכמה שניות שאני עושה א.ק.ג הכל תקין , הייתי עם הולטר 24 שעות והתוצאות אומרות שאין משהו חריג ממש ... אבל אני ממש מרגישה במהלך היום יותר ויותר פעמים של הפרעות בקצב הלב מה עוד ניתן לעשות ואיזה בדיקות יותר מעמיקות יש ... זה ממש מדאיג אותי

14/01/2017 | 19:18 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. לגשת בבקשה להערכה אצל קרדיולוג. לבצע ביוקת דם, כולל תפקודי בלוטת התריס. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה