השתלת לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/03/2001 | 13:31 | מאת: אשר

שוב שלום עיינתי בדפים הקודמים של הפורום שמצאתי בקטגוריית השתלת לב שאמרת שהפרוגנוזה ארוכת הטווח היא 70% לאחר 10. אני נתקלתי בנתונים אחרים לגמרי: 70% סיכויי השרדות 5 שנים לאחר ההשתלה בסביבות 25% סיכויי השרדות לאחר 10 שנים. זהו נושא שגם כן קשור לעבודתי, לכן אודה לך אם תאיר את פני בנתונים הנכונים.

09/03/2001 | 15:55 | מאת: ד"ר אילן קיציס

עד 70%... במעקב בסדרות שונות באמת היו שסרדו גם 70 ב 5 שנים. 25% נראה לי מעט מדי (אני לא מכיר את המספר הנמוך הזה). תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה