טריגליצרידים כולסטרול וחומצה אורית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/08/2000 | 11:54 | מאת: חיימברג לורין

שלום רב! אני בן 29 ועשיתי בדיקות דם לאחרונה והתוצאות הגבוהות יצאו כדלקלמן: hdl=28.5 ldl=127.5 colesterol=203 טריגליצרידים=244 uric acid=9.2 אשמח לקבל תגובה על תוצאות אלו, בצרוף המלצה איך אני יכול להוריד את הרמות הגבוהות האם דיאטה ופעילות גופנית תעזור או שצריך טיפול רפואי? בבדיקות אלו היה ערף מסויים שלא הבנתי אותו, אשמח אם תוכל להסביר לי אותו - risk factor=7.12 מה הסיכון בתוצאות אלו?

30/08/2000 | 11:05 | מאת: דר' שוורץ

כיוון שאתה מעונין במידע עדכני ורחב אני ממליץ שתגלוש אל: .http://www.americanheart.org/Heart_and_Stroke_A_Z_Guide/riskfact.html באתר ובקישוריו תמצא מענה לכל שאלותיך.

30/08/2000 | 12:01 | מאת: חיימברג לורין

ד"ר שוורץ שלום רב! תודה רבה על התייחסותך לשאלתי, אך אמנם היפנת אותי לאתר בנושא, אך הוא באנגלית ואני לא הכי שולט בשפה. אשמח אם תוכל להפנות אותי לאתר בעברית וגם בבקשה ממך, אם תוכל לתת התייחסות מקצועית שלך בהתאם לנתונים שהצגתי בשאלתי הראשונה אשמח אם תוכל להמליץ לי על תרופה טבעית לבעיות של כולסטרול, טריגליצרידים וחומצה אורית בתודה מראש לורין

מנהל פורום קרדיולוגיה