אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/03/2001 | 21:37 | מאת: גיל

שלום ד"ר הנני סובל מיתר לחץ דם מגיל 19 (היום בן 26)תבצבא הייתי מטופל הנורמיטן+אוסומו אדאלט לאחר הצבא הפסקתי את הטיפול הרפואי ולאחרונה כ-3 חודשים אני מאוזן עם נורמיטן 50 ביצעתי אקו והייתי רוצה שתסביר אם יש משהו רציני בתשובה שקיבלתי ,להלן התשובה חדר שמאל תקין בגודלו ותפקודו,אין עדות להפרטרופיה של החדר,עליות ברוחב תקין. חדר ימין ברוחב תקין מסתמים עדינים פתיחתם תקינה. איספיקה מיטרלית מינימלית מה זה אי ספיקה מיטרלית מינימלית ? אודה מאוד על תשובתך

02/03/2001 | 16:47 | מאת: ד"ר אילן קיציס

זה חסר משמעות והבדיקה תקינה - בעיקר היעדר היפרטרופיה (זה טוב), כלומר הלב לא עבה. העיקר שלחץ הדם שלך יהי מאוזן ממש אופטימלית... ! זה חשוב תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה