לב גדול

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

01/03/2001 | 19:59 | מאת: רמי

אני עוסק יותר מעשר שנים בספורט, הדופק שלי יחסית נמוך (בסביבות ה-50 במנוחה), בבדיקה רפואית נאמר לי שמימדי הלב שלי גדולים יחסית. האם דבר זה עלול להוות בעיה בעתיד?

02/03/2001 | 16:51 | מאת: ד"ר אילן קיציס

ממצא זה ממש לא נדיר אצל ספורטאים העוסקים בספורט תחרותי (תחרותי). מאידך אם אתה רק משחק כדורגל עם החברה ביום שישי (זה לא ספורט תחרותי) והלב שלך מוגדל - זה לא תקין. איפה אתה עומד בסקלת הספורט? תודה

02/03/2001 | 18:11 | מאת: רמי

אני לא עוסק בספורט תחרותי אבל אני רץ 2-3 פעמים בשבוע למשך 40 דקות בערך(7-8 ק'מ), האם אני צריך להבדק בכל זאת?

מנהל פורום קרדיולוגיה