הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/02/2001 | 19:45 | מאת: ליאורה

שלום לפני כ-6 שנים מצאו אצלי פעימות לב מוקדמות וטכיקרדיה (בהולטר) ונאמר לי כי התופעה לא מסוכנת ואפשר לקחת דרלין או כדור הרגעה בעת הצורך. מאז יש לי מדי פעם תחושות של הפרעות קצב ודופק מהיר (אני לא לוקחת כלום) לאחורנה התחילו כל הזמן תחושות מוזרות באזור הצד בצד שמאל (היכן שמודדים דופק) ואני מרגישה שזה מגיע מהלב וגורם לעיתים לשיעול. התחושה הזו לא נעימה ומעט מדאיגה. אודה לך על חוות דעתך והאם לדעתך יש צורך לעשות בירור נוסף. תודה רבה ליאורה

28/02/2001 | 23:05 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לכי לעשות אקג ואלי גם הולטר, לראות אם באמת יש לך משהוא אוביקטיבי או שמה מדובר רק בתחושה סובייקטיבית שלך... לפעמים קשה מאוד לדעת מה נכון ככה ללא בדיקה, קשה לי למאוד להגיד לך במה מדובר סליחה

מנהל פורום קרדיולוגיה