אוטם שריר הלב M.I.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/02/2001 | 12:41 | מאת: ג'סיקה

שלום , אני עושה עבודה על אוטם בשריר הלב (התקף לב). אם יש לכם חומר, מידע או אתרים ברשת הקשורים לנושא אשמח אם תצרו אתי קשר. כמו כן אם יש לכם סיפור אישי הקשור לאוטם שקרה לכם אשמח אם תשלחו לי. החומר הנדרש הוא: הלב כלי הדם התקף לב התמודדות עם התקף לב <--- מאוד חשוב לי!!! פתרונות להתקף לב <---- מאוד מאוד חשוב לי!!! תודה רבה לכם!!! ג'סיקה סופר [email protected]

28/02/2001 | 15:20 | מאת: ליטל ברנהרט

שלום ג'סיקה... אני מתנדבת במד"א חולון ולכן אני יכולה לספר לך איך אני מתמודדים עם מקרים מסוג זה, איך מטפלים בזה ועל אפילו חולים שלי (איך הם נראו, התנהגו וכו') במשך MI.

28/02/2001 | 18:21 | מאת: adi

לליטל, גם אני מתנדבת במד"א (כבר 12 שנה) וזה דבר שלא הייתי עושה!!! חשוב לשמור על סודיות רפואית!!! עדי

01/03/2001 | 18:24 | מאת: ג'סיקה

ליטל, גם אני מתנדבת במד"א :-) איזור ירקון. התכוונתי יותר לפתרונות כמו צנתור ונתוח מעקפים. אם יש לך חומר ומידע על פתרונות כאלה אשמח לשמוע... ג'סיקה נ"ב: היתה לך פעם קבלת לידה?

מנהל פורום קרדיולוגיה