ללא

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/02/2001 | 22:14 | מאת: חן

שלום רב, אני בת 34וסובלת החרדות כבר הרבה שנים - אחד הביטויים פלפיטציות כל הזמן (גם במנוחה) וטכיקרדיה. מדי פעם התקפות של דופק "היסטרי" - מהיר מאוד וחזק מאוד בעקבות התרגשות, מתח וכו'.. לפני מספר חודשים התחלתי לקחת סרוקסט (מינון של רבע כדור) למשך חודש. אחרי יומיים בלבד הפלפיטציות הפסיקו לחלוטין. הפסקתי את הכדור אחרי כחודש ומאז (עברו כחודשים לפחות) יש לי תחושה שאני לא מרגישה את הדופק (דבר שהתרגלתי לחיות איתו) דם לא במאמץ או התרגשות ושהוא מאוד מאוד חלש. זה גורם לתחושה לא נוחה ואפילו מלחיצה. הרופא הפסיכיאטר אומר שלא נראה שהכדור דרם לכך ובכל מקרה לא אמורים להרגיש את הדופק. אשמח לשמוע חוות דעת שלך כקרדיולוג. בתודה מראש חן

28/02/2001 | 23:10 | מאת: ד"ר אילן קיציס

נכון, לא אמורים להרגיש את הדופק. אם את לא מרגישה אותו - זה טוב. תמשיכי בחייך תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה