צריבה במתן שתן

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

21/03/2006 | 13:42 | מאת: סימונה

שלום, כתבתי לך לפני מספר ימים לגבי צריבה במתן שתן ושהנני לאחר ניתוח תוספתן נמקי. ביצעתי בדיקת שתן וכל התוצאות רשומות כנורמליות או שליליות כולל התרבית. עדיין הנני מרגישה צריבה קלה בבטן תחתונה במתן שתן. בנתיים אני נוטלת חמוציות ושותה הרבה מים. מה יכול לגרום לצריבה זו? האם יתכן קשר לניתוח שהיה לפני 4 שבועות? תודה

22/03/2006 | 20:58 | מאת:

יתכן. קטטר ממושך בשופכה עלול לגרום לתחושת צריבה. במידה ובדיקת השתן תקינה אני חושב כי עלייך להמתין בסבלנות.