סינוס דחוף.....

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

10/08/2009 | 15:24 | מאת: דוד

לפני שבוע עברתי ניתוח סינוס פילונידלי בבית חולים השרון בפ"ת והוציאו לי את השערה ההפוכה והשאירו לי חתך ולא תפרו אמרו לי שזה תוך שבועיים\שבוע יסגר עם 3 שטיפות ביום . 1.זה הגיוניי שחתך גדול כזה יסגר לבד?????? 2.גם האם יש איזשהוא דבר שאני יכול כדי לעזור לחתך ליד הטוסיק להסגר יותר מהר???? 3.ולמה כל הזמן יוצא לי כזה מיץ מוזר?????

11/08/2009 | 09:09 | מאת:

1. הפצע יסגר 2. הנוזל הוא סרום 3. תקפיד לשטוף את הפצע עם מים וסבון מספר פעמים ביום