ניתוח בסינוס......

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

30/07/2009 | 16:25 | מאת: אורן

אני בן 16 לפני 3 חודשיים הרופא אמר לי לעבור ניתוח כזה בגלל הפרשות שהיו לי אז ואז הרופא הביא לי אנטיביוטיקה, מאז עברו חודשיים וקבעו לי תור לניתוח, רציתי לדעת האם אני יכול לא לעשות ניתוח כי: 1.אין לי יותר הפרשות כבר כמעט חודשיים, 2.החור שלי קטן ממש כגודל חור שעושה קיסם. 3.אין לי כאבים או הפרעות נהיה לי טוב, 4.הכל מתנהג לי כרגיל אני משחר רץ עושה הכל בקלות שאלתי את הרופא. והרופא אמר לי שאפשר לא לעשות ניתוח זה סיכון אבל לא סיכון גדול. רציתי לדעת במקרה וכן אקח סיכון ולא אעשה את הניתוח האם אפשר איך שהוא לסגור את החור????

03/08/2009 | 06:59 | מאת:

ניתוח הוא הפתרון עבורך החלמה ספונטנית לא קורית במקרה של סינוס פילונידאלי שכן המוקד לדלקת קיים