בקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

26/07/2009 | 14:24 | מאת: אסף

פרופ קלוגר שלום לאחר בדיקת אולטרסאונד שעשיתי לא מזמן נמצא אצלי בקע מפשעתי בצד ימין. בעיקרון כבר קבעתי תור לכירורג אשר יהיה בעוד כ 3 שבועות . השאלה שלי מה מותר ומה אסור לי לעשות במצב זה מבחינת פעילות גופנית או פעילות מינית. הבקע אמנם מכאיב לי מעט במצבים מסויימים ולא תמיד אך לפי הנראה כרגע לא גדול כלכך .כי רק באולטרה סאונד הבחינו בו. אשמח תשובתך בתודה מראש

27/07/2009 | 11:31 | מאת:

א. אין מניעה מכול פעילות ב. לא נהוג לנתח רק על סמך בדיקת אולטראסאונד. אני מבין כי הופנית לבדיקה בגלל כאב במפשעה?

27/07/2009 | 18:07 | מאת: אסף

כן יש לי כאב כבר זמן רב במפשעה ודיאגנוזטיקנ של רופא המשפחה יש לי בקע לכן הופניתי לכירורג אשר טען שלא מרגיש משהו רציני.. והפנה אותי לאולטרה סאונד.. באולטרסאונד הרופא קבע כי יש לי את הבקע.. טען שרואים אותו מצויין