ניתוח בקע טבורי

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

27/11/2008 | 18:53 | מאת: ליאת

שלום רב, אבי בן 58 וחצי צריך לעבור ניתוח בקע טבורי ע"י המנתח רון לביא מביה"ח אסף הרופא. ראשית, ברצוני לשאול האם יש מישהו שמכיר או עבר את הניתוח על ידו? אשמח לתגובות והמלצות... שנית כל, אבקש לדעת יותר פרטים על הניתוח, תהליך התאוששות אודה לתשובתכם המהירה.

30/11/2008 | 13:51 | מאת:

בפורום זה אין אנו נוהגים לתת חוות דעת על מנתחים או בתי חולים. לגבי הניתוח והסבר עליו אני בטוח כי לכשתגיע לניתוח תקבל הסבר מלא על הטכניקה, יתרונותיה וחסרונותיה.