סמפטומים ללא אבחון - אנא סייעו

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

02/02/2008 | 16:38 | מאת: יוסי

שלום, אני בן 34 ובריאותי תקינה בדר"כ יחד זאת אני סובל מזה תקופה מ : 1. דם בצואה מזה כשנתיים - בתקופות שונות התופעה חוזרת וכואבת בעת שאני מוציא צואה ומלווה בדם - התופעה חזרה בשבועיים האחרונים . 2. בתקופה האחרונה אני נמצא תחת לחץ מתמיד בעבודה ועומס גבוהה מאוד - עבודה בשעות ארוכות כולל סופי שבוע בתפקיד ניהולי בכיר ומחייב . 3. בחודש האחרון אני סובל לראשונה מהתקפות כאב (ארע כ-5 פעמים) בדרכ בלילה ההתקפה מאופיינת בכאב עז בצד ימין מתחת לצלעות וחודר עד לגב - כפועל יוצא מכך איני יכול לשכב או להרדם - מדובר בכאב עמוק וחד שעובר לאחר כשעתיים לאחר מריחת משחה משככת כאב ולקיחת כדור אקמול . 4. בנוסף בחודש האחרון אני סובל משיעול שאינו עובר . 5. בנוסף מזה כ-4 שנים יש לי גוש שומן באיזור הצלעות מצד שמאל שאובחן ע"י רופא המשפחה כגוש שומני ללא חשיבות . 6. לפני כשבוע ביצעתי בהנחיית רופא המשפחה שלי בדיקות דם וצילום חזה שיצאו תקינים - הוא ציין שאולי יש לי ברונכיטיס ונתן לי אנטיביוטיקה . 7. אני בעיקר מודאג מהקשר בין הכאבים העזים מתחת לצלעות ולדם בצואה ולכך לא קיבלתי התייחסות ראויה מהרופא - הוא לא טרח להתייחס לנושא ולשלוח אותי לבדיקות מעמיקות יותר . אשמח מאוד לקבל ייעוץ או כיוון בנושא על המשמעויות ההשלכות והפעולות שעלי לבצע . בתודה מראש יוסי

02/02/2008 | 18:49 | מאת: יוסי

05/02/2008 | 06:55 | מאת:

הסיבות לדם בצואנ רבות. אופי הדימום, תדירותו והסימפטומים המלווים מאפשרים כיוון לבירור. היות והפרטים הנדרשים והתיאור אינו יאה להתכתבות בפורום גלוי אני מציע כי תקבע פגישה אצל כירורג או גסטרואנטרולוג בכדי שיכוונו אותך לבירור הנאות.