הידבקויות כתוצאה מניתוח בבטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

12/12/2007 | 12:36 | מאת: נועה

אבקש לדעת מה עלי לעשות - כיום, כ-3 חודשים לאחר הניתוח אני סובלת מאד מכאבים ליד המקום בוא היה פורט - הוציאו לי טבעת שחדרה לקיבה וגרמה לזיהום, כולל הפורט שמחובר מתחת לעור. מה עושים בעניין זה? מלבד זה, בצילום של המערכת העליונה באמצעות בריום, התגלה כבר פעם שנייה, בקע סרעפתי קטן.

12/12/2007 | 15:51 | מאת:

בדיקה קלינית של אזור הפורט תבחין בין זיהום למצב שאינו זיהומי. אולטראסאונד למקרים היותר בעיתים יוסיף מידע מהימן לנוכחות מורסה עמוקה. בקע סרעפתי קטן אשר אינו סימפטומטי אינו מחייב טיפול.