בקע צד ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

08/12/2007 | 19:31 | מאת: איתמר

ד"ר שלום, יש לי בקע בצד ימין והכירורג המליץ על ניתוח בשיטת PHS UHS 1. מה הם היתרונות/חסרונות של שיטה זו? קראתי בתשובותייך שניתוח בשיטת לפרוסקופיה יש חסרונות לא מבוטלים, אשמח לדעת באילו מקרים מומלץ לבצע בשיטה זו. בברכה.

12/12/2007 | 15:49 | מאת:

לשיטה הספציפית שהציעו לך אין יותר יתרונות מהשיטות המוכרות לתיקון בקעים בהם נעשה שימוש ברשת בכדי למנוע מתח רקמות בתיקון. כל כירורג רוכש לעצמו את הנסיון בטכניקה וטוב יעשה אם לא יעבור משיטה לשיטה. אני בטוח כי הכירורג שהציע לך את הניתוח מיומן בשיטה זו.