בעיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

22/09/2007 | 18:34 | מאת: בחור

שלום רב לפני שנה בעקבות מאמץ בעבודה מוגזם חשתי בכאבים בגב באזור השכמה .... עשיתי EMG CT מיפוי עצמות הכל יצא תקין אצלי.... קיבלתי גם זריקות סטרואידים לשריר בגב אך לא עזר... עם הזמן הבנתי שהביעה היא לא ממש בגב כי גם כשאני לוחץ על החזה אני מרגיש כאב ואי נעימות.... גם אם אני בולע מים או אוכל בלא עדינות אני מרגיש לא נעימות בחזה אני מרגיש שזה איזור משהו כמו בין הגב לחזה ממש באמצע בעקבות הבעיה אני לא יכול לישר את הצוואר והאורתופד אישר זאת בבדיקתו אני מרגיש חולשה בעקבות הבעיה ומתעייף מהר.... בנתיים אני במהלך תורים לרופאים אז אני כותב לך ארצה להוסיף גם שבבדיקת הדם האחרונה לפני שבועעים בעקבות המצב קיבלתי תשובה חיביות לAUTOIMMNITY ANTINUCLEAR AB האם יש קשר לתוצאת הבדיקה למצבי ? שאלתי אליך היא האם זו יכולה להיות בעיה בחזה ולא בגב?! אם כן למה זה קשור לבעיה בלהזדקף? ולמי כדאי לי לפנות ? ומה אתה חושב על המקרה ?

26/09/2007 | 08:33 | מאת:

מבין התלונות שאתה מציין הקושי בבליעה למוצקים ונוזלים הינה התלונה שאולי יכולה לקשר בין הכאב בשיכמה לכל השאר. אשמח לעזור לאחר שתשלים את כל הברור.