שרירי בטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

26/08/2007 | 16:40 | מאת: אדם

פרופ' שלום, במשך כשלוש שנים לפחות אני סובל מרגישות בשרירי הבטן אחרי פעילות גופנית מאומצת.נבדקתי מספר פעמים אצל רופא כירורגי ולא נמצא אצלי בקע.בצעתי מספר בדיקות של אולטרה סאונד ו US אשכים וגם בדקות אלו יצאו תקינות.האם אני צריך להשלים עם רגישות זו? האם ישנם טיפולים/בדיקות שאני יכול לעשות? האם ישנו רופא כירורגי שמתמחה בשרירי הבטן? רצוי לציין שהייתי עוסק המון בפעילות גופנית עד שהופיעה רגישות זו.

27/08/2007 | 17:02 | מאת:

אם נבדקת ואף עברת מספר הדמיות ולא נמצא בקע אזי אינך סובל מבקע.... היות ואתה סובל מהכאב אחר מאמץ כבר זמן רב אני משער שאם סיבתו היה בקע, בקע זה היה ניצפה או נמוש ע"י הרופאים במהלך השנים.