הרניה טבורית + בקע נוסף מעל הפופיק

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

12/04/2007 | 16:59 | מאת: יאיר

מעוניין לקבל פרטים על מנתחים המתמחים בתחום. הביקור האחרון אצל הרופא כירוג הועלתה אפשרות להורדת הפופיק, בהליך של השמת הרשת בשל שני הבקעים. מה דעתך? אשמח

15/04/2007 | 10:30 | מאת:

הגם שהטבור אינו מרכז העולם, אין צורך להסירו בניתוח. ישנן גישות מספר לתיקון הבקע כפי שאתה מתאר. התקנת רשת סינטתית מפחיתה שיעוא ההשנות של הבקע.

02/02/2008 | 07:38 | מאת: מלי רווה

פרופסור קלוגר שלום נותחתי על ידך ב 14/1/07 . ניתוח לסגירת הרניה טבורית. רציתי לדעת מתי ואם אני יכולה להיכנס להריון. ומה הסיכון הכרוך בכך? בברכה מלי רווה

02/02/2008 | 07:54 | מאת:

מלי שלום אין כל בעיה בלהכנס להריון ואין סיבה לדאגה בברכה והצלחה