ניתוח בקע (הרניה)

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

25/02/2007 | 21:33 | מאת: יצחק ג.

מחבר: פרופסור יורם קלוגר תאריך: 25.2.2007 שעה: 14:11 השימוש ב- PLUG הוא בהתאם לבקע ונסיון המנתח. ישנם לא מעט דיווחים כי השימוש בשיטה זו מעלה את מקרי ההשנות. התיקון המקובל אצל רוב המנתחים הוא התיקון לפי- ליכטנשטיין. תודה על תשובתך תשובתך לא מובנת לי למה הכוונה למקי הישנות ומה הכוונה התיקון הוא לפי ליכטנשטיין אם אפשר לקבל תשובה יותר ברורה בשפת העם. אודה לך על קבלת תשובה תודה

26/02/2007 | 09:51 | מאת:

השנות- חזרת הבקע לאחר ניתוח ליכטנשטיין- סוג של ניתוח שבו הרשת מונחת על הדפקט ומעבר לו