גסטרו דחוף תענו לי בדחיפות בבקשה

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

17/10/2006 | 15:30 | מאת: אסף

בן 26 סובל מתק' הצבא מהקאות וכאבי בטן עליונה(קיבה). פעמיים בשנה בערך לי התפרצות חזקה של הקאות כאבי קיבה נוראיים (גם אם אני נוגע בבטן העליונה כואב לי נורא.) תחילה לא ייחסתי לזה חשיבות חשבתי שזה מאכלים מסוימים אולם עד מהרה גיליתי שלא משנה מה אני אוכל כואב לי בבטן העליונה ויש לי דקירות בבטן ,ומדי פעם אני מקיא. לפני 3 חודשים זה שוב קרה ,הקאתי הרבה רזיתי 10 ק"ג ב3 חודשים אני מפחד לאכול .גילו לי חיידק ה. פילורי וקיבלתי 3 תרופות למשך שבוע אולם גם אותן אני מקיא. אני חסר אונים אני דחליל וכואב לי נורא. קבעו לי דחוף גסטרוסקופיה אך התור המוקדם ביותר הוא 12/11 מה לעשות? מה זה יכול להיות?מה יש לי?אני בחור עיר זה לא הגיוני מה שקורה לי?!

23/10/2006 | 07:04 | מאת:

בדיקת הגסטרו חיונית להמשך הבירור ואני מתפלא כי קיבלת טיפול לכיב ללא בדיקה זו. במידה ומצבך בלתי נסבל מבחינת הכאב אני מציע כי תפנה לחדר המיון הקרוב למקום מגוריך.