כאבים במפשעה

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

20/08/2006 | 22:03 | מאת: מעין

אני גבר בן 29 סובל מכאבים במשך חודש וחצי באשכים וליתר דיוק באשך הימני ביצעתי בדיקת אולטראסאונד ובדיקת רופא כירוגי מומחה בדיקת אורולואג והתוצאה היא שישנה חשד להרניה קטנה בצד ימין כמו כן התגלה באולטראסאונד וריקוצלה והידרטצל באשך שמאל אשר לפי דעת האולטראסאונד יש צורך במעקב. עברתי בין כירורגים לאורולוגים והרבה בדיקות, לקחתי הרבה אנטיביוטיקה שלא הועילה, כמו כן הייתי במנוחה במשך הזמן הזה (חודש וחצי). אינני מתוכנן לעבור ניתוח שכן זהו רק חשד להרניה (בקע קטן) אך סובל מכאבים אשר מפריעים לי במהלך החיים, לדוגמא קטנה אינני יכול לישון בתנוחות מסוימות בגלל כאבים, לא לעבוד או להתאמץ ואפילו צולע לעיתים. שכיבה ומנוחה לא הועילו, ואין חשד לדלקת. לאן לפנות שאלתי ? אשמח ואודה על תשובה.

23/08/2006 | 10:22 | מאת:

במידה ועברת את כל השלבים - בדיקת כירורג - בדיקת אורולוג - אולטראסאונד - מנוחה ואנלגטיקה ועדיין הכאב ללא נשוא יתכן והגיע הזמן לאור קיומו של הבקע הקטן לחקור את המפשעה בניתוח. יש שימליצו לבצע סיטי טרם ההחלטה על הניתוח. לעיתים בקע קטן יגרום לכאב. כמובן שעליך לדון על כך עם הכירורג שלך שכן יתכן כי חקירת המפשעה ואף תיקון הבקע לא יביאו למזור בכאביך. אז כדאי לפנות למרפאת כאב.