כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

12/09/2006 | 10:28 | מאת: ריטה

שלום, רציתי לדעת האם ניתן להבדיל כאבים בחזה לבין כאב בשריר. הרבה פעמים אני סובלת מדקירות חדות בחזה, לפעמים זה מתגבר כאשר אני שואפת אויר. האם זה הלב או השריר?

שלום ריטה, ישנן סיבות מגוונות לכאבים באזור החזה. כאבים חדים המשתנים עם תנוחה או נשימה מאפיינים יותר כאבים ממערכתה השרירים והשלד או כאבים שמקורם בקרום הלב או הריאה.כאבים מסוג זה אינם מאפיינים כאבים המשניים להיצרות בעורקים הכליליים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים