שאלה לגבי תוצאות בדיקת ההולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

09/09/2006 | 20:55 | מאת: גל100

ד"ר תודה רבה עבור תשובתך לגבי בדיקת ההולטר שלי, הבעיה היא שהפגישה שלי עם הקרדיולוג רק בעוד שבועיים ואני מודאגת מהתוצאות ולכן מתייעצת איתך עד שאראה אותו, אני גם מרגישה בשבוע האחרון ממש לא טוב, ויש לי הרבה מיחושים באזור הלב , אני מאוד מרגישה את הפעימות המקדימות בהודעה הקודמת כתבתי רק את הסיכום בדיקה אז אני מצרפת קצת פירוט שמצאתי בתוצאות אולי תוכל לייעץ האם אכן זו הפרעת קצב משמעתית הדורשת התערבות או טיפול כלשהו. יש לציין שאני מעשנת כקופסת סיגריות ביום ומלבד זה בחורה בריאה בד"כ.הבדיקה אגב נעשתה ביום שהייתי בחופש ורוב היום הייתי פשוט במנוחה ולכן אני גם לא מבינה את הדופק הממוצע 83. תודה רבה מראש על תשובתך התוצאות: מהירות ממוצעת: 83 לדקה קצב: סינוס בפירוט כתוב: VENTRICULAR BEAT TOTAL: avg 54/hr 1.1% VPB'S: 1125 avg 52/hr 1.0% DROPPED BEATS: 240 QRS TOTAL: 107683

09/09/2006 | 23:01 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום רב, לאור תאור התשובה שקיבלת, לא נקלטו הפרעות קצב משמעותיות (אם כי היו מעט פעימות נוספות) ואין מקום לסכנה או לדאגה. ניתן לפנות לרופא המשפחה ולשאול לגבי תרופה מסוג חוסם ביטא. בברכה, דר' אריאל רוגין

09/09/2006 | 23:30 | מאת: גל100

10/10/2006 | 16:00 | מאת: צבי

מה הפירוש / המשמעות של הפרעות קצב במאמץ APB'S -----VPB'S

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים