קרדיולגיה ילדים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

26/08/2006 | 23:55 | מאת: יוני

הייתי מעוניין לדעת על תיסמונת שון 1.מה רמת ההצלחהבטיפול 2האם יש הגבלות בהמשך החיים 3 הרופא הגדיר את המום בתור גבולי מה המשמעות תודה מראש

שלום יוני, כקרדיולוגים של מבוגרים איננו נתקלים במום זה אלא לאחר תיקון. המום מערב לרוב את המסתם המיטרלי וכן את האזור סביב המסתם האאורטלי ולפעמים גם את אבי העורקים. עליך להתיעץ עם קרדיולוג הילדים אשר עשה את האבחנה על מנת שיסביר לך את חומרת ההפרעה במרכיבים השונים של המום (מידת ההיצרות והדליפה) ואת התכנית למעקב והתערבות (אם נדרשת) בהמשך. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים