דופק מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/08/2006 | 18:47 | מאת: תהילה

שלום שמי תהילה בת 25 כשנתיים אני מטופלת בסלו דרלין, למרות שהמלצת הרופא היה נורמיטן 25 , עשיתי אולטר והנה התוצאה הפרעות קצב על חדריות- בודדות ( apc"s): 26 סיכום - פעימות על חדריות מוקדמות בודדות קצב בסיסי - סינוס מהירות מינמלית- 57 מהירות מקסימלית 157 ממוצע 87 האם כדאי להמשיך את הדרלין או שהבדיקה תקינה ואין צורך יותר בכדורים אודה על תשובה

שלום תהילה, תחת הטיפול התופתי ההולטר בסך הכל תקין. ההחלטה להפסיק טיפול תרופתי תלויה במידה רבה בסיבה שהביאה להתחלת הטיפול. ההולטר מתעד רק את זמן הרישום ואיננו מעיד על קיומן או העדרן של הפרעות קצב בזמנים אחרים. עלייך להתייעץ עם הרופא שעוקב אחריך, ובכל מקרה לא להפסיק באופן פתאומי את הטיפול בדרלין. הפסקה כזו תביא להאצת הדופק באופן חד, ולכן דרושה הפסקה הדרגתית! תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים