השגחה רפואית בבית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/08/2006 | 12:48 | מאת: אורי

ד"ר ארתור קרנר שלום רציתי להתיעץ איתך לגבי המיכשור של המעקב הרפואי הביתי של חברת נטל"י. עברתי התקף לב לפני 10 שנים ומאז אני מנוי של חברת נטל"י. בעשר השנים האחרונות עברתי גם כן שני ארועי מוח קלים ללא נזק לטווח ארוך. מכשיר המעקב של חברת נט"לי שבידי הוא מכשיר לפני 10 שנים,אנאלוגי עם 5 ליד(5 תמונות) קיבלתי הצעה על ידי החברה להחליף את המכשיר למכשיר חדש של 12 ליד(12 תמונות) אנאלוגי או דיגיטאלי בתוספת תשלום רציתי בקשה לשאול עד כמה יש הבדל בין מכשיר של 5 תמונות ל 12 תמונות והאם יש צורך לבן אדם פרטי (ולא למרפאה) שיהיה לו מכשיר של 12 תמונות? תודה רבה על ההתיחסות אורי ימין

שלום אורי, לצערי אינני מכיר את מכשור הניטור של נטלי, ולכן אינני יכול לחוות דעה בנושא. מכיוון שיש לך נסיון של 10 שנים של התקשרות עם החברה, אתה צריך להחליט האם אתה מרוצה מהשרות והאם החברה אמינה עליך. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים