סינוס טכיקרדיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/08/2006 | 12:19 | מאת: reut

שלום לכולם מזה כשבוע קשיי נשימה בבדיקה אצל רופא משפחה באקג סינוס טכיקרדיה יש לציין שהרופ לא רצתה להגיד כמה דופק היה כמו כן אני אחרי שני אבלציות ממקור חדרי מטופלת בטמבוקור ודרלין יש לציין בעבר נכשל נסיונות טיפול בתרופות אחרות רבות הטמבוקור אכן עזר לפני 3 ימים העלו מינון של דרלין ל 20 מג 3 פעמים ביום ובנוסף רציתי לדעת כשהתחילו קשיי נשימה העין השמאלית היתה אדומה בחלק השמאלי ביותר האם זה קשור להפרעות קצב בלב שאני סובל לציין שזה היה ניראה כמו דם כרוש לא היה לי חום ולא שום דבר אחר פרט לקשיי נשימה .האם זה מראה מצב של בעיה אחרת או חסימה ? מה אתם ממליצים לי לעשות בנושא איזה בדיקות ? יש להוסיף כי בהולטר שבוצע לפני 4 שנים היה 30,000 vpbs טריגמיניה וביגמניה cupltesמה המשמעויות של זה והאם זוהי סוג של הפרעת קצב חמורה ? באיזה שיטה אתם ממליצים לטפל בסוג כזה? אשמח לקבל הסבר מדויק תודה ויום נפלא

שלום רעות, צריך לראות את האק'ג המלא על מנת לוודא כי מדובר אכן בקצב סינוס ולא בהפרעת קצב הנראית במבט ראשון כסינוס. התיעצי באלקטרו- פיזיולוג, רצוי זה שביצע את האבלציה בעבר. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים