טיפול ואורח חיים אחרי צינטור והשתלת סטנט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

10/08/2006 | 17:10 | מאת: בני

עברתי אירוע לב קל, צינטור,הרחבת עורק קדמי יורד ע"י בלון והשתלת סטנט. אודה לכם מאוד אם תוכלו להפנות אותי לחומר/מאמרים באינטרנט על הטיפול ואורח חיים מומלץ אחרי האירוע הנ"ל: הליכה? מאמץ,איזה,כמה? מדרגות? תזונה? קפה? יין אדום? מה מותר , מה אסור וכו' וכד'. אני חי קצת בפחד מתמיד אחרי כל זה וכל מידע בנושה חשוב לי מאוד. בתודה מראש. בני.

שלום בני, בעקרון לרוב ניתן לחזור לאורח חיים רגיל, תוך שמירה על תזונה נכונה, טיפול תרופתי מיטבי להפחתת הסיכון לארועים חוזרים ופעילות אירובית סדירה. אם אתה בעל מודעות גבוהה ומוטיבציה, מומלץ לשקול הצטרפות לתכנית שיקום בהשגחה רפואית וביעוץ רב תחומי כפי שנפתחה לאחרונה בדיוק למטופלים במצבך במכון Shape באזור הקריות בהנהלת ד"ר ריספלר. לפרטים פנה למרכז מידע ברמב"ם. תודה על פנייתך לפורום

18/08/2006 | 00:40 | מאת: דורי

מה המספר המכסימלי של סטנטים המוחדרים בצנתור אחד תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים