חולשה+זיעה+נימול בתחילה בגב, אח"כ ברגליים ,ובפנים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

07/08/2006 | 08:41 | מאת: אישה

בוקר טוב, בעלי בן 34 כבר כחודש מרגיש חולשה בגוף, עייפות, זיעה , וחוסר אנרגיה הוא פנה לרופאת משפחה ועשה בדיקות כלליות דם, שתן, וכו', מלבד זאת לפני מספר חודשים נרדם לו חצי גב ואחרי מספר שבועות זה עבר,(הוא פנה אז לאורטופד ונאורולוג והם טענו שאולי זה דלקת בעצב). לפני כחודש במקביל לחולשה הוא הרגיש מהברך על המפסעה ברגל כמו הרגשה של כוויה כאילו שורף וכואב, אחרי מספר ימים זה עבר גם לרגל השניה ואח"כ נעלם, כעת אחרי כשבועיים בחצי מהפנים הוא מרגיש "נמלים", חצי אף, חצי מצח ,והתחושה קיימת כבר למעלה משבוע וטרם חלף, הוא פנה גם לנאורולוג ועשה אתמול MRI מוח, הבדיקה נראת תקינה, החולשה העייפות והזיעה עדין קיימים, אני מאד מודאגת, האם יש לכם דיעה מה זה יכול להיות ומה עלינו לעשות? האם יש קשר ללב? (נ.ב. אבא של בעלי נפטר מסכרת ומדום לב) נא עזרתכם בהקדם. תודה !

שלום לך, מתאורך לא נראה שהתסמינים הם משניים לבעיה לבבית. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים