כדור טריקרדיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

05/08/2006 | 23:02 | מאת: שרה בת 53

שמי שרה ואני בת 53. אני לוקחת את הכדור טריקרדיה בהמלצת הרופא שלי בכדי שבגיל מאוחר יותר זה ימנע אלציימר. חשוב לציין שאני חולת לב ולוקחת כדורים שונים. בעייתי היא שכאשר אני נוטלת את הכדור טריקרדיה, אני סובלת מצרבות עד כדי כך שאני רצה לשירותים להקיא. האם זה קורה מנטילת כדור זה? תודה מראש על התשובה.

שלום שרה, אם את בטוחה כי התופעה קשורה לטריקרדיה, הפסיקי את נטילתו כיוון שתופעות הלוואי אינן מצדיקות את התועלת השולית שצפוייה מנטילתו. אם תופעת לוואי זו שאת מתארת קשורה לכדור, הרי היא נדירה מאד. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים