נימול בקצוות האצבעות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

04/08/2006 | 12:30 | מאת: עזרא יוסף

שלום אני בן 54 ועברתי צינתור והתקנת תומך לפני 8 חודשים. אני לא סובל ממחלות נוספות. לפני כשבוע הרגשתי כאבים בכתף שמאל ודקירות לאורך כול היד ואבדתי את התחושה באצבע אחת בקצה באצבע . מאז ועד היום המצב מחמיר ואני מרגיש כמו נמלים בקצוות של כול האצבעות של יד שמאל בלבד. האים יש קשר למחלות לב או שאני אמור לפנות לרופא אחר?

שלום עזרא, תחילה פנה לרופא הקרדיולוג שלך על מנת שיתרשם האם התופעות יכולות להתאים למחלת לב. עשה זאת בהקדם. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים