פעימה חזקה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

30/07/2006 | 18:12 | מאת: מיכל

בימים האחרונים אני חשה לעיתים בפעימות חזקות שנמשכות מס' שניות בודדות, בעיקר במצב של מנוחה. אני בת 22 ומצבי הביראותי תקין. האם זה יכול לנבוע מתקופה לחוצה? תודה

שלום מיכל,יו תחושה של פעימות לב מואצות או מוגברות בהחלט שכיחה יותר בתקופות של לחץ. אם התופעה נמשכת ומטרידה מומלץ לבצע אק'ג ואולי אף לשקול ביצוע של הולטר קצב הלב. הסיבה השכיחה ביותר לתחושה של פעימה חזקה לאחר הפסקה מעט יותר ממושכת, היא פעימה מוקדמת. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים